Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 13 din Râmnicu Vâlcea cutreieră țara în lung și-n lat, poposind în Cetatea Alba Iulia, cu ocazia manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri.

Detalii

,, DIN CAMERA BUNICII

In cadrul activităților de Strategie Națională de Acțiune Comunitară, s-a desfășurat campania de sprijinire a copiilor aflați în dificultate. Elevii au participat cu mult interes și entuziasm, fiind mulțumiți  că au putut să ofere  si ei din puținul lor câte ceva familiilor care aveau nevoie de ajutor.

Detalii

,,DIN CĂMARA BUNICII „

In cadrul activităților de Strategie Națională de Acțiune Comunitară, s-a desfășurat campania de sprijinire a copiilor aflați în dificultate. Elevii au participat cu mult interes și entuziasm, fiind mulțumiți că au putut să ofere si ei din puținul lor câte ceva familiilor care aveau nevoie de ajutor. 

Detalii

Dăruiește din inimă!

Iarna este anotimpul care are cele mai frumoase sărbători. Sărbătorile de iarnă sunt fantastice pentru că ne unesc, ne fac mai buni, mai fericiți. La aceste sărbători ne adunăm cu toată familia la masă și petrecem. De sărbători dăruim bucurii, fapte bune, cadouri din inimă oamenilor care ne și le  creează o senzație neobișnuită, de […]

Detalii