Categorie: Rețea Profesională

Activitate comună mamă-copil

Copacul cu inimioare Ed. Bîrzescu Laura CȘEI Băbeni     Activitate: ”Copacul cu inimioare” , activitate comună, mamă-copil, grupa 1, CȘEI Băbeni Fiecare echipă formată din mamă și copil trebuie să realizeze 2 copaci din propriile mâini , conturate, decupate, lipite și ornate apoi cu inimioare. Am urmărit: – consolidarea coeziunii grupului de mămici și […]

Detalii

Facem lucruri care conteaza !

Pentru noi toți, iarna nu este numai anotimpul zapezii si al frigului, ci si acela al bucuriilor prilejuite de atâtea datini și obiceiuri. Este o perioadă în care primim si daruim multă iubire si căldură sufletească . Organizarea unei activitati delicate sarbatorilor de Crăciun are ca scop implicarea elevilor in acte de voluntariat și în […]

Detalii

Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 13 din Râmnicu Vâlcea cutreieră țara în lung și-n lat, poposind în Cetatea Alba Iulia, cu ocazia manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri.

Detalii

,, DIN CAMERA BUNICII

In cadrul activităților de Strategie Națională de Acțiune Comunitară, s-a desfășurat campania de sprijinire a copiilor aflați în dificultate. Elevii au participat cu mult interes și entuziasm, fiind mulțumiți  că au putut să ofere  si ei din puținul lor câte ceva familiilor care aveau nevoie de ajutor.

Detalii

,,DIN CĂMARA BUNICII „

In cadrul activităților de Strategie Națională de Acțiune Comunitară, s-a desfășurat campania de sprijinire a copiilor aflați în dificultate. Elevii au participat cu mult interes și entuziasm, fiind mulțumiți că au putut să ofere si ei din puținul lor câte ceva familiilor care aveau nevoie de ajutor. 

Detalii